Sidebar

22
Čet, Ožu

Stručnjakinja za ljudske resurse Karen Gately nikada neće zaboraviti razgovor s kandidatom za posao koji je tijekom intervjua izvukao mobitel i stavio ga na stol te se javio na njega kada je zazvonio.

Danas se često može čuti kako je najvažnije roditi se pod sretnom zvijezdom, što u najvećem broju slučajeva podrazumijeva roditi se u obitelji s dobrim vezama.

Danas je vrijeme da odlučiš o planu svoga putovanja koji se zove tvoj život. Sutra će možda biti prekasno. Sutra možda nećeš imati snage ili će se nešto drugo ispriječiti na tvom putu.

Tračevi, bullying, pasivno-agresivno ponašanje i ljutnja nisu ništa neobično na mnogim radnim mjestima. No neuobičajenije je znati kako se postaviti prema svemu tome i to nije lako. Zašto? Zato jer, ne biste vjerovali koliko žene misli da su kada izražavaju svoje mišljenje na poslu nametljive (ili drske) te da je to zapravo loša stvar. No asertivnost, odnosno zauzimanje za sebe, ne samo da je potrebno već je ključno za vaš uspjeh na poslu i vaše samopouzdanje kao pojedinca.

Prošlog su tjedan "procurile" fotografije koje bi mogle predstavljati prototip novog smartphonea.

Mnogi ljudi smatraju kako su karijera ili vlastiti biznis nespojivi s odgojem djece i mogu imati negativan utjecaj na odrastanje djeteta.